CijferMeester Anna Paulowna

CijferMeester Anna Paulowna

Ondernemer worden bij CijferMeester in Anna Paulowna

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Anna Paulowna.

Een eigen administratiekantoor beginnen? Maak een vliegende start met de faciliteiten van CijferMeester!

Over Anna Paulowna

In Anna Paulowna wonen naar schatting 7.380 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Hollands Kroon, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €34.900 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Anna Paulowna heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €117.073.636 over alle inwoners. De huizen in Anna Paulowna hebben een gemiddelde WOZ waarde van €206.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.1% van de mensen hebben in Anna Paulowna een uitkering, oftewel 229 van alle inwoners.

Anna Paulowna was tot 2012 een eigen gemeente, maar werd toegevoegd aan de gemeente Hollands Kroon. Bij de fusie werd Anna Paulowna ook de hoofdplaats. Het dorp is vernoemd naar de koningin Anna Paulowna, de vrouw van Willem II en moeder van Koning Willem III. Door Anna Paulowna loopt de Europese wandelroute E9, ter plaatse ook North Sea Trail of Hollands Kustpad geheten. De wandelsportvereniging van de Koninklijke Marine te Den Helder organiseert jaarlijks de Narcissentocht, een wandeltocht langs de bollenvelden.

Er zijn naast CijferMeester ook nog andere franchiseformules waarvoor Anna Paulowna interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Anna Paulowna.

accountancy & administratie branche informatie

Franchiseformule CijferMeester valt binnen de branche accountancy & administratie. Tot deze branche behoren de accountancy kantoren, de administratiekantoren, de boekhoudkantoren en de belastingkantoren in Nederland. Het aantal kantoren binnen deze branche neemt jaarlijks toe. De grootste stijging is te zien bij het aantal boekhoudkantoren en belastingconsulenten.

Door de toename van digitalisering en de onderlinge prijsconcurrentie in deze branche loopt de omzet terug. Om deze krimp tegen te gaan zullen accountants hun werkzaamheden uit moeten breiden. Hierbij kan gedacht worden aan: advies over pensioenen, HR & ziekteverzuim en financiële planning. Hierbij zal deze branche vanuit de traditionele consultancybranche hevige concurrentie gaan ondervinden.

Daarnaast zal het belang van samenwerking in de branche administratie & accountancy alleen maar toenemen. Zowel op nationaal als internationaal niveau worden informele samenwerkingsverbanden gesloten. Op deze manier kunnen beide partijen van elkaars specialisaties profiteren, verkrijgen ze een groter marktaandeel en kunnen ze gezamenlijk investeren. Daarnaast neemt de behoefte aan samenwerking buiten de branche ook steeds meer toe. De huidige tijd vraagt om samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld juridische adviesbureaus, softwareontwikkelaars en uitzenders.

In de komende jaren zullen de kantoren die actief zijn binnen deze branche de keuze gaan maken voor een full service aanbod of ze zullen zich gaan specialiseren en samenwerkingsverbanden aan gaan. Deze veranderingen vragen ook om ander personeel. Daarnaast zal door toenemende wet- en regelgeving consolidatie plaatsvinden. Verder zal ook de behoefte aan flexibilisering de komende jaren toenemen. Binnen de administratie & accountancy branche zullen investeringen gedaan moeten worden. Dit komt mede door de digitalisering, de toenemende wet- en regelgeving en het investeren in goed personeel. Verder zien we binnen deze branche steeds meer hoogopgeleide en gespecialiseerde ZZP-ers.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen CijferMeester

Gegevens Anna Paulowna

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Hollands Kroon
Inwoners
7.380
Inkomen
€34.900
WOZ-waarde
€206.000