CijferMeester Schagen

CijferMeester Schagen

Ondernemer worden bij CijferMeester in Schagen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Schagen.

Een eigen administratiekantoor beginnen? Maak een vliegende start met de faciliteiten van CijferMeester!

Over Schagen

In Schagen wonen naar schatting 18.700 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Schagen, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €35.700 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Schagen heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €303.450.000 over alle inwoners. De huizen in Schagen hebben een gemiddelde WOZ waarde van €222.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3% van de mensen hebben in Schagen een uitkering, oftewel 561 van alle inwoners.

Schagen is gelegen aan de N241, de N245 en de N248 en heeft een eigen treinstation. De stad heeft een uitgebreid winkelaanbod. De belangrijkste winkelstraten in de stad zijn de Gedempte Gracht, Nieuwe Laagzijde en de Nieuwstraat. Ook heeft Schagen een overdekt winkelcentrum Het Makado en een kleinschalig winkelcentrum in de wijk Waldervaart.

Er zijn naast CijferMeester ook nog andere franchiseformules waarvoor Schagen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schagen.

accountancy & administratie branche informatie

Franchiseformule CijferMeester valt binnen de branche accountancy & administratie. Tot deze branche behoren de accountancy kantoren, de administratiekantoren, de boekhoudkantoren en de belastingkantoren in Nederland. Het aantal kantoren binnen deze branche neemt jaarlijks toe. De grootste stijging is te zien bij het aantal boekhoudkantoren en belastingconsulenten.

Door de toename van digitalisering en de onderlinge prijsconcurrentie in deze branche loopt de omzet terug. Om deze krimp tegen te gaan zullen accountants hun werkzaamheden uit moeten breiden. Hierbij kan gedacht worden aan: advies over pensioenen, HR & ziekteverzuim en financiële planning. Hierbij zal deze branche vanuit de traditionele consultancybranche hevige concurrentie gaan ondervinden.

Daarnaast zal het belang van samenwerking in de branche administratie & accountancy alleen maar toenemen. Zowel op nationaal als internationaal niveau worden informele samenwerkingsverbanden gesloten. Op deze manier kunnen beide partijen van elkaars specialisaties profiteren, verkrijgen ze een groter marktaandeel en kunnen ze gezamenlijk investeren. Daarnaast neemt de behoefte aan samenwerking buiten de branche ook steeds meer toe. De huidige tijd vraagt om samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld juridische adviesbureaus, softwareontwikkelaars en uitzenders.

In de komende jaren zullen de kantoren die actief zijn binnen deze branche de keuze gaan maken voor een full service aanbod of ze zullen zich gaan specialiseren en samenwerkingsverbanden aan gaan. Deze veranderingen vragen ook om ander personeel. Daarnaast zal door toenemende wet- en regelgeving consolidatie plaatsvinden. Verder zal ook de behoefte aan flexibilisering de komende jaren toenemen. Binnen de administratie & accountancy branche zullen investeringen gedaan moeten worden. Dit komt mede door de digitalisering, de toenemende wet- en regelgeving en het investeren in goed personeel. Verder zien we binnen deze branche steeds meer hoogopgeleide en gespecialiseerde ZZP-ers.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen CijferMeester

Gegevens Schagen

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Schagen
Inwoners
18.700
Inkomen
€35.700
WOZ-waarde
€222.000