Drogist Bewust Beter Badhoevedorp

Drogist Bewust Beter Badhoevedorp

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Badhoevedorp

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Badhoevedorp.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Badhoevedorp

In Badhoevedorp wonen naar schatting 12.044 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, in Noord- Holland. Gemiddeld wordt er €39.700 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Badhoevedorp heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €217.339.455 over alle inwoners. De huizen in Badhoevedorp hebben een gemiddelde WOZ waarde van €248.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.5% van de mensen hebben in Badhoevedorp een uitkering, oftewel 422 van alle inwoners.

Badhoevedorp is een dorp waar de A9 dwars doorheen loopt. Badhoevedorp heeft twee industrieterreinen: de Jan van Gentstraat en het industrieterrein aan de Schipholweg. Het dorp heeft ook een winkelcentrum. Die bevindt zich aan de Sloterweg en het Lorentzplein. Het dorp heeft drie supermarkten en twee banken. Verder heeft Badhoevedorp twee drogisterijen, twee apotheken en een openbare bibliotheek.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Badhoevedorp interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Badhoevedorp.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Badhoevedorp

Provincie
Noord- Holland
Gemeente
Haarlemmermeer
Inwoners
12.044
Inkomen
€39.700
WOZ-waarde
€248.000