Drogist Bewust Beter Aalsmeer

Drogist Bewust Beter Aalsmeer

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Aalsmeer

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Aalsmeer

In Aalsmeer wonen naar schatting 30.079 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Aalsmeer, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €40.900 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Aalsmeer heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €559.195.955 over alle inwoners. De huizen in Aalsmeer hebben een gemiddelde WOZ waarde van €276.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.4% van de mensen hebben in Aalsmeer een uitkering, oftewel 1.023 van alle inwoners.

De gemeente Aalsmeer omvat het dorp Aalsmeer dat aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder ligt, en de gehuchten/dorpen Calslagen, Kudelstaart, Oosteinde en Vrouwentroost. Aalsmeer is beroemd door de bloemenveiling, het heeft de grootste bloemenveiling ter wereld. de bloemenveiling en de nabijgelegen bloemenvelden zijn de belangrijkste toeristische trekpleisters van Aalsmeer.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Aalsmeer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Aalsmeer.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Aalsmeer

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Aalsmeer
Inwoners
30.079
Inkomen
€40.900
WOZ-waarde
€276.000