Drogist Bewust Beter Bergen

Drogist Bewust Beter Bergen

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Bergen

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Bergen.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Bergen

In Bergen wonen naar schatting 29.907 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Bergen (Noord-Holland), in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €39.400 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Bergen heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €535.607.182 over alle inwoners. De huizen in Bergen hebben een gemiddelde WOZ waarde van €349.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 2.7% van de mensen hebben in Bergen een uitkering, oftewel 807 van alle inwoners.

Bergen is een populaire toeristische bestemming vanwege het strand en nabij gelegen badplaatsen waaronder Bergen aan Zee. Ook staat Bergen bekend als ‘kunstenaarsdorp’ door de Bergense School. Bergen bevat een vrij uitgebreid winkelaanbod met relatief veel zelfstandige winkeliers.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Bergen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bergen.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Bergen

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Bergen (Noord-Holland)
Inwoners
29.907
Inkomen
€39.400
WOZ-waarde
€349.000