Drogist Bewust Beter Alkmaar

Drogist Bewust Beter Alkmaar

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Alkmaar

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Alkmaar

In Alkmaar wonen naar schatting 95.304 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Alkmaar, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €32.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Alkmaar heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €1.399.236.000 over alle inwoners. De huizen in Alkmaar hebben een gemiddelde WOZ waarde van €181.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.5% van de mensen hebben in Alkmaar een uitkering, oftewel 3.336 van alle inwoners.

Volgens het CBS is Alkmaar de vijfde winkelstad van Nederland gemeten naar de diversiteit van het winkelaanbod. Donderdagavond is het koopavond. Sinds 1 juni 2013 zijn de winkels in de Alkmaarse binnenstad ook op zondag geopend. Verschillende delen van Alkmaar zijn een beschermd stadsgezicht: binnenstad en Westerhoutkwartier. Alkmaar heeft typerende oude grachten, cafés, restaurants en winkels. Alkmaar is ook bekend om zijn vele hofjes, onder andere het 16e-eeuwse hofje van Sonoy en het Wildemanshofje. Alkmaar telt 399 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Alkmaar interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Alkmaar.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Alkmaar

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Alkmaar
Inwoners
95.304
Inkomen
€32.300
WOZ-waarde
€181.000