backWERK Cuijk

backWERK Cuijk

Ondernemer worden bij backWERK in Cuijk

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Cuijk.

backWERK is een kwaliteits selfservice foodconcept en staat bekend om zijn heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch en/of koffie met iets lekkers.

Over Cuijk

Cuijk is onderdeel van de gemeente Cuijk, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 17.638 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.200. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Cuijk een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €274.190.727. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Cuijk op gemiddeld €212.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.4% van de mensen in Cuijk een uitkering. Dit maakt dat in totaal 776 inwoners van Cuijk een uitkering krijgen.

Cuijk ligt 15 kilometer ten zuiden van Nijmegen aan de westoever van de Maas. De belangrijkste winkelstraten bevinden zich in het centrum: Grotestraat, Korte Molenstraat, Molenstraat en Maasburg. Cuijk heeft een NS station aan de lijn Venlo-Nijmegen en een oprit aan de A73. Bedrijventerreinen in Cuijk zijn Groot Heiligenberg, de Beijerd en ’t Riet.

Er zijn naast backWERK ook nog andere franchiseformules waarvoor Cuijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Cuijk.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule backWERK valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen backWERK

Gegevens Cuijk

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Cuijk
Inwoners
17.638
Inkomen
€34.200
WOZ-waarde
€212.000