Leonidas Culemborg

Leonidas Culemborg

Ondernemer worden bij Leonidas in Culemborg

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Culemborg.

Leonidas is in 1913 ontstaan en maakt al 100 jaar de wereldbefaamde bonbons. Meer dan 100 unieke verschillende exemplaren bonbons worden in Brussel gemaakt en door meer dan 1.400 winkels in de wereld verkocht. 

Over Culemborg

In Culemborg wonen naar schatting 27.191 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Culemborg, in Utrecht. Gemiddeld wordt er €36.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Culemborg heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €448.651.500 over alle inwoners. De huizen in Culemborg hebben een gemiddelde WOZ waarde van €220.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000 in 2014. 4.1% van de mensen hebben in Culemborg een uitkering, oftewel 1.115 van alle inwoners.

Van het oude historische centrum is veel bewaard gebleven. Populaire winkelstraten in Culemborg zijn o.a. Markt, Oude Vismarkt en Tollenstraat. In het centrum van Culemborg is het betaald parkeren (€ 0,60 per uur), bij winkelcentrum Parijsch kan met een blauwe schijf anderhalf uur worden geparkeerd. Culemborg ligt nabij de A2 en heeft een NS station aan de lijn Utrecht-Den Bosch.

Er zijn naast Leonidas ook nog andere franchiseformules waarvoor Culemborg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Culemborg.

delicatessen branche informatie

Franchiseformule Leonidas valt binnen de branche delicatessen. Bij delicatessen gaat het om franchiseformules met winkels in lekkernijen, meestal gaat het om chocola/snoepgoed of olijfolie/azijn en noten. De ondernemer moet zelf ook een fijnproever zijn om zodoende zijn medewerkers en zijn klanten van goed advies te kunnen voorzien. Meestal gaat het om relatief kleine winkels met hoge omzet per vierkante meter.  Omdat de omloopsnelheid hoog moet zijn bevinden deze winkel zich meestal in een drukke winkelstraat.

Vestigingen Leonidas

Gegevens Culemborg

Provincie
Utrecht
Gemeente
Culemborg
Inwoners
27.191
Inkomen
€36.300
WOZ-waarde
€220.000