Bakker Bart De Meern

Bakker Bart De Meern

Ondernemer worden bij Bakker Bart in De Meern

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in De Meern.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over De Meern

De Meern is gelegen in Utrecht, en is onderdeel van de gemeente Utrecht. Er wonen ongeveer 21.000 mensen in De Meern. De WOZ waarde van de woningen in De Meern ligt gemiddeld op €223.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in De Meern op €34.300. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van De Meern een gezamenlijk inkomen van €327.409.091. Van alle inwoners hebben 3.1% een uitkering. In De Meern een totaal van 651 inwoners.

De Meern is een wijk in de stad Utrecht. Deze wijk ligt ten noorden van de A12 en ten noordwesten van Knooppunt Oudenrijn. De naam ‘De Meern’ stamt af van het samenkomen van de rivier de Oude Rijn en een klein Middeleeuws riviertje. Dat riviertje heette de Mare of Marne. Qua horecagelegenheden heeft De Meern genoeg te bieden. Zowel in de dorpskern als daarbuiten bevinden zich restaurants en cafés. De meeste bedrijven bevinden zich op het bedrijventerrein Oudenrijn.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor De Meern interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in De Meern.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens De Meern

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrecht
Inwoners
21.000
Inkomen
€34.300
WOZ-waarde
€223.000