Bakker Bart Houten

Bakker Bart Houten

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Houten

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Houten.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Houten

Houten is gelegen in Utrecht, en is onderdeel van de gemeente Houten. Er wonen ongeveer 48.812 mensen in Houten. De WOZ waarde van de woningen in Houten ligt gemiddeld op €261.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Houten op €42.900. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Houten een gezamenlijk inkomen van €951.834.000. Van alle inwoners hebben 3.6% een uitkering. In Houten een totaal van 1.757 inwoners.

Houten ligt ten zuidoosten van de stad Utrecht tussen de rijkswegen A12, A27 en de rivier de Lek. Houten is een forensenstad en kent twee stations. Beide stations liggen aan de spoorlijn Utrecht – Boxtel. Houten heeft een uniek verkeerssysteem waarbij rustige en veilige wijken voorop staan. Langzaam verkeer wordt dwars door Houten geleid door vrij liggende voet- en fietspaden. Vanuit de woonwijken lopen routes direct naar het centrum. Voetgangers en fietsers kunnen via korte routes van wijk naar wijk komen. Houten won in 2008 de door de Fietsersbond georganiseerde ‘Fietsstad van Nederland’-verkiezing, na eerder genomineerd te zijn in 2002 en 2004. In 2011 werd Houten wederom genomineerd voor deze prijs.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Houten interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Houten.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Houten

Provincie
Utrecht
Gemeente
Houten
Inwoners
48.812
Inkomen
€42.900
WOZ-waarde
€261.000