Drogist Bewust Beter Delfzijl

Drogist Bewust Beter Delfzijl

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Delfzijl

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Delfzijl

In Delfzijl wonen naar schatting 17.415 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Delfzijl, in Groningen. Gemiddeld wordt er €30.600 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Delfzijl heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €242.226.818 over alle inwoners. De huizen in Delfzijl hebben een gemiddelde WOZ waarde van €132.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 5.1% van de mensen hebben in Delfzijl een uitkering, oftewel 888 van alle inwoners.

Delfzijl heeft voorzieningen op het gebied van gezondheid (ziekenhuis) en onderwijs en sport en cultuur (theater kunstinstituut). Grootschalige industrie is typerend voor de plaats. In 2007 behaalde het bedrijfsleven volgens de Rabobank een winstgroei van 14,2 procent.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Delfzijl interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Delfzijl.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Delfzijl

Provincie
Groningen
Gemeente
Delfzijl
Inwoners
17.415
Inkomen
€30.600
WOZ-waarde
€132.000