Mitra Driebergen-Rijsenburg

Mitra Driebergen-Rijsenburg

Ondernemer worden bij Mitra in Driebergen-Rijsenburg

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Driebergen-Rijsenburg.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Driebergen-Rijsenburg

Driebergen-Rijsenburg ligt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, in Utrecht. In Driebergen-Rijsenburg wonen ongeveer 18.490 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €41.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Driebergen-Rijsenburg ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Driebergen-Rijsenburg dus zo’n €345.426.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €305.000 is in Driebergen-Rijsenburg. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Driebergen-Rijsenburg ligt dit dus hoger. In Driebergen-Rijsenburg hebben 3.3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 610 uitkomt.

Driebergen-Rijsenburg is een dorp in de provincie Utrecht, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug is vandaag de dag een nationaal park. Driebergen-Rijsenburg beschikt niet over een uitgebreid winkelbestand. In het centrum van Driebergen-Rijsenburg vind je primaire winkels. Qua horecagelegenheden heeft Driebergen-Rijsenburg van alles te bieden. Je vind er restaurants, bistro’s, koffiebarretjes en ijssalons.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Driebergen-Rijsenburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Driebergen-Rijsenburg.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Driebergen-Rijsenburg

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrechtse Heuvelrug
Inwoners
18.490
Inkomen
€41.100
WOZ-waarde
€305.000