Mitra Doorn

Mitra Doorn

Ondernemer worden bij Mitra in Doorn

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Doorn.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Doorn

Doorn ligt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, in Utrecht. In Doorn wonen ongeveer 10.052 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €41.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Doorn ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Doorn dus zo’n €187.789.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €305.000 is in Doorn. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Doorn ligt dit dus hoger. In Doorn hebben 3.3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 332 uitkomt.

Doorn is een dorp in de provincie Utrecht, gelegen op de Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug is vandaag de dag een nationaal park. Doorn is een dorpje met een sfeervol centrum. Dit centrum beschikt over een uitgebreid winkelaanbod. Qua horecagelegenheden heeft Doorn ook genoeg te bieden.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Doorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Doorn.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Doorn

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrechtse Heuvelrug
Inwoners
10.052
Inkomen
€41.100
WOZ-waarde
€305.000