Mitra Culemborg

Mitra Culemborg

Ondernemer worden bij Mitra in Culemborg

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Culemborg.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Culemborg

Culemborg ligt in de gemeente Culemborg, in Utrecht. In Culemborg wonen ongeveer 27.191 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €36.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Culemborg ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Culemborg dus zo’n €448.651.500. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €220.000 is in Culemborg. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Culemborg ligt dit dus hoger. In Culemborg hebben 4.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.115 uitkomt.

Van het oude historische centrum is veel bewaard gebleven. Populaire winkelstraten in Culemborg zijn o.a. Markt, Oude Vismarkt en Tollenstraat. In het centrum van Culemborg is het betaald parkeren (€ 0,60 per uur), bij winkelcentrum Parijsch kan met een blauwe schijf anderhalf uur worden geparkeerd. Culemborg ligt nabij de A2 en heeft een NS station aan de lijn Utrecht-Den Bosch.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Culemborg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Culemborg.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Culemborg

Provincie
Utrecht
Gemeente
Culemborg
Inwoners
27.191
Inkomen
€36.300
WOZ-waarde
€220.000