Mitra Vianen

Mitra Vianen

Ondernemer worden bij Mitra in Vianen

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Vianen.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Vianen

Vianen ligt in de gemeente Vianen, in Utrecht. In Vianen wonen ongeveer 19.513 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.400. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Vianen ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Vianen dus zo’n €331.721.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €219.000 is in Vianen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Vianen ligt dit dus hoger. In Vianen hebben 4.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 800 uitkomt.

Vianen is een stad in de provincie Utrecht, gelegen aan de rivier de Lek. Vianen staat bekend als forensenplaats. De stad ligt aan twee belangrijke Rijkswegen: de A2 en de A27. De stad is gebouwd rond de haven. De meeste winkels in Vianen bevinden zich aan de Voorstraat, de Stuartweg, de Lijnbaan, het Ursulinenhof of de Vijfheerenlanden. Daarnaast beschikt Vianen ook over drie bedrijventerreinen: De Biezen en De Hagen en de Gaasperwaard.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Vianen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Vianen.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Vianen

Provincie
Utrecht
Gemeente
Vianen
Inwoners
19.513
Inkomen
€37.400
WOZ-waarde
€219.000