Used Products Eindhoven

Used Products Eindhoven

Ondernemer worden bij Used Products in Eindhoven

Used Products is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven.

In- en verkoop van tweedehands artikelen, nieuwe artikelen en partij-goederen. Tevens bieden we een unieke terugkoopmogelijkheid aan. Klanten kunnen beschikken over direct contant geld met de mogelijkheid hun product weer terug te kopen.

Over Eindhoven

Eindhoven ligt in de gemeente Eindhoven, in Noord-Brabant. In Eindhoven wonen ongeveer 225.020 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Eindhoven ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Eindhoven dus zo’n €3.273.018.182. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €209.000 is in Eindhoven. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Eindhoven ligt dit dus lager. In Eindhoven hebben 3.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 8.551 uitkomt.

Eindhoven is de vijfde gemeente en plaats van Nederland. De stad bestaat uit zeven stadsdelen. ruim 30% van alle inwoners in Eindhoven zijn allochtoon. Centraal gelegen ligt de Markt met voornamelijk uitgaansgelegenheden. Ten zuiden van het centrum ligt het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland, met meer dan 50 kroegen en cafés. Daarnaast is Eindhoven thuis van een technische universiteit. Deze creëert veel werkgelegenheid. De stad heeft ook twee grote winkelcentra waar veel retailers te vinden zijn.

Er zijn naast Used Products ook nog andere franchiseformules waarvoor Eindhoven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Eindhoven.

duurzame gebruikte goederen branche informatie

Franchiseformule Used Products valt binnen de branche duurzame gebruikte goederen.

Vestigingen Used Products

Gegevens Eindhoven

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Eindhoven
Inwoners
225.020
Inkomen
€32.000
WOZ-waarde
€209.000