Mitra Epe

Mitra Epe

Ondernemer worden bij Mitra in Epe

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Epe.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Epe

Epe ligt in de gemeente Epe, in Gelderland. In Epe wonen ongeveer 15.500 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Epe ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Epe dus zo’n €250.818.182. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €266.000 is in Epe. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Epe ligt dit dus hoger. In Epe hebben 4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 620 uitkomt.

Epe is met name een toeristisch trekpleister door de ligging op de Veluwe. Het is vlakbij de A50 gelegen. Door de ligging aan de Veluwe is Epe veel gericht op het buitenleven. De plaats bevat veel fiets- en looproutes, campings en buiten activiteiten.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Epe interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Epe.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Epe

Provincie
Gelderland
Gemeente
Epe
Inwoners
15.500
Inkomen
€35.600
WOZ-waarde
€266.000