Belisol Hilversum

Belisol Hilversum

Ondernemer worden bij Belisol in Hilversum

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Hilversum.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Hilversum

Hilversum is onderdeel van de gemeente Hilversum, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 88.008 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €36.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Hilversum een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.456.132.364. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Hilversum op gemiddeld €253.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Hilversum een uitkering. Dit maakt dat in totaal 3.344 inwoners van Hilversum een uitkering krijgen.

Hilversum ligt in het Gooi. De omgeving is zanderig en heuvelachtig. Hilversum heeft drie stations: Hilversum, Hilversum Media Park en Hilversum Sportpark. Hilversum ligt onder het knooppunt Eemnes en de rijkswegen A1 en A28. Hilversum staat bekend als een mediastad, wat ook terug te zien is in de leeftijd van de bewoners. De grootste groep zit tussen de 30 en 49 jaar.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Hilversum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hilversum.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Hilversum

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Hilversum
Inwoners
88.008
Inkomen
€36.400
WOZ-waarde
€253.000