Belisol Huizen

Belisol Huizen

Ondernemer worden bij Belisol in Huizen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Huizen.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Huizen

Huizen is onderdeel van de gemeente Huizen, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 41.428 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €38.900. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Huizen een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €732.522.364. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Huizen op gemiddeld €268.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.7% van de mensen in Huizen een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.533 inwoners van Huizen een uitkering krijgen.

Huizen is door de jaren heen flink veranderd. Waar het eerder bekend stond als een vissers- en boerendorp, werd Huizen sinds het einde van de 19e eeuw langzaam gevormd tot wat het nu is. In het begin waren het vooral villawijken die in de bosrijke omgeving werden gebouwd voor de forenzen uit Amsterdam. In 1967 werd Huizen aangewezen als Gooise groeikern en werd de Oostermeent bebouwd. Opvallend in Huizen zijn de ‘Piramide’ woningen en de ‘Sfinx’ woningen langs het Gooimeer. Huizen is met de auto bereikbaar via de A1 en de A27. Huizen heeft een relatief jonge bevolking.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Huizen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Huizen.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Huizen

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Huizen
Inwoners
41.428
Inkomen
€38.900
WOZ-waarde
€268.000