Drogist Bewust Beter Krommenie

Drogist Bewust Beter Krommenie

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Krommenie

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Krommenie.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Krommenie

In Krommenie wonen naar schatting 16.499 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Zaanstad, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €33.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Krommenie heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €249.734.864 over alle inwoners. De huizen in Krommenie hebben een gemiddelde WOZ waarde van €177.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.8% van de mensen hebben in Krommenie een uitkering, oftewel 627 van alle inwoners.

Krommenie ligt in het midden van Noord-Holland. Het dorp is te bereiken via de provinciale wegen N246 en N8. In de Gouden Eeuw en daaropvolgende eeuwen was Krommenie het centrum van de zeildoekweverij. Krommenie is ook bekend van de linoleumfabriek die eigenlijk in Assendelft staat. De rijke historie van Krommenie is ook terug te vinden in het centrum. In het centrum staan diverse koopmanshuizen en winkels die al decennia lang actief zijn.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Krommenie interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Krommenie.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Krommenie

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Zaanstad
Inwoners
16.499
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€177.000