Drogist Bewust Beter Wormerveer

Drogist Bewust Beter Wormerveer

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Wormerveer

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Wormerveer.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Wormerveer

In Wormerveer wonen naar schatting 11.245 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Zaanstad, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €33.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Wormerveer heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €170.208.409 over alle inwoners. De huizen in Wormerveer hebben een gemiddelde WOZ waarde van €177.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.8% van de mensen hebben in Wormerveer een uitkering, oftewel 427 van alle inwoners.

Wormerveer wordt doorkruist door de N246 en de N203. Het dorp ligt tegen rivier de Zaan. Wormerveer staat ook bekend als Gladoren door de vele oliemolens. Naast de oliemolens beschikt de rijst-, meel- en cacaomolens. Na Zaandam telt Wormerveer het grootst aantal bedrijven in de Zaanstreek. De meeste winkels bevinden zich in Shoppingcenter Noordeveld. Bezoekers kunnen gratis parkeren.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Wormerveer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wormerveer.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Wormerveer

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Zaanstad
Inwoners
11.245
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€177.000