Bakker Bart Nuenen

Bakker Bart Nuenen

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Nuenen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Nuenen.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Nuenen

Nuenen is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Er wonen ongeveer 22.815 mensen in Nuenen. De WOZ waarde van de woningen in Nuenen ligt gemiddeld op €298.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Nuenen op €41.000. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Nuenen een gezamenlijk inkomen van €425.188.636. Van alle inwoners hebben 3.5% een uitkering. In Nuenen een totaal van 799 inwoners.

Nuenen is gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. De oude kern van het dorp Nuenen wordt gevormd door een driehoekig plein, genaamd ‘De Berg’, dat doorloopt naar een driehoekig plantsoen. In het dorp zijn diverse winkelvoorzieningen en verenigingen te vinden. Van oudsher was Nuenen een agrarische gemeenschap. Tegenwoordig zijn in Nuenen nog veel veehouderijen en tuinbouwbedrijven te vinden.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Nuenen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Nuenen.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Nuenen

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Inwoners
22.815
Inkomen
€41.000
WOZ-waarde
€298.000