Bakker Bart Veghel

Bakker Bart Veghel

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Veghel

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Veghel.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Veghel

Veghel is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Veghel. Er wonen ongeveer 31.352 mensen in Veghel. De WOZ waarde van de woningen in Veghel ligt gemiddeld op €237.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Veghel op €37.200. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Veghel een gezamenlijk inkomen van €530.133.818. Van alle inwoners hebben 3.8% een uitkering. In Veghel een totaal van 1.191 inwoners.

Veghel is een plaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen aan het nationaal landschap ‘Het Groene Woud’. Veghel is qua aantal inwoners de 15de plaats van Noord-Brabant. Veghel functioneert vanwege de hoge werkgelegenheid, het voorzieningenniveau en de regio functie als middelgrote stad. Veghel kent een uitgebreid winkelaanbod. Opvallend is dat er een groot aantal kleine ondernemers is gevestigd. Ook qua horeca heeft Veghel genoeg te bieden. De laatste jaren is er sprake van een groei van het aantal horecavoorzieningen.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Veghel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Veghel.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Veghel

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Veghel
Inwoners
31.352
Inkomen
€37.200
WOZ-waarde
€237.000