Bakker Bart Vught

Bakker Bart Vught

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Vught

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Vught.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Vught

Vught is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Vught. Er wonen ongeveer 26.014 mensen in Vught. De WOZ waarde van de woningen in Vught ligt gemiddeld op €324.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Vught op €40.300. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Vught een gezamenlijk inkomen van €476.529.182. Van alle inwoners hebben 3.7% een uitkering. In Vught een totaal van 963 inwoners.

Vught is een plaats in de provincie Noord-Brabant. De naam Vught komt van het woord vocht. De plaats waar Vught is ontstaat kende vroeger vele moerassen. Vught kent enkele bedrijventerreinen. De meeste winkels in Vught bevinden zich aan het Moleneindplein, de Dorpsstraat of De Schakel. Daarnaast bevinden zich in het centrum van Vught diverse horeca zaken voor een lunch, diner of borrel.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Vught interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Vught.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Vught

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Vught
Inwoners
26.014
Inkomen
€40.300
WOZ-waarde
€324.000