Drogist Bewust Beter Rijssen

Drogist Bewust Beter Rijssen

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Rijssen

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Rijssen.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Rijssen

In Rijssen wonen naar schatting 28.631 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Rijssen-Holten, in Overijssel. Gemiddeld wordt er €36.200 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Rijssen heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €471.110.091 over alle inwoners. De huizen in Rijssen hebben een gemiddelde WOZ waarde van €220.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 4.1% van de mensen hebben in Rijssen een uitkering, oftewel 1.174 van alle inwoners.

Rijssen is een stad gelegen tussen Deventer en Almelo. De stad is makkelijk bereikbaar via de A1 en biedt een gevarieerd winkelaanbod met volop gratis parkeergelegenheden. Een groot aantal ondernemers zijn georganiseerd middels Ondernemersvereniging HABI. Daarnaast biedt het centrum diverse horecagelegenheden. Rijssen is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de stad heeft een eigen treinstation

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Rijssen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rijssen.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Rijssen

Provincie
Overijssel
Gemeente
Rijssen-Holten
Inwoners
28.631
Inkomen
€36.200
WOZ-waarde
€220.000