Bagels & Beans Sneek

Bagels & Beans Sneek

Ondernemer worden bij Bagels & Beans in Sneek

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Sneek.

Servicegericht verkopen van vers belegde bagels, ultieme koffie & spetterverse sappen in een hartelijke, rustgevende & sfeervolle omgeving.

Over Sneek

Sneek is gelegen in Friesland, en is onderdeel van de gemeente Súdwest-Fryslân. Er wonen ongeveer 33.700 mensen in Sneek. De WOZ waarde van de woningen in Sneek ligt gemiddeld op €175.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2020 van €270.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Sneek op €32.500. Lager dan het landelijke gemiddelde van €36.500. In totaal hebben alle inwoners van Sneek een gezamenlijk inkomen van €497.840.909. Van alle inwoners hebben 4.8% een uitkering. In Sneek een totaal van 1.618 inwoners.

Sneek is een stad in Friesland gelegen nabij het Sneekermeer. Sneek staat bekend om de historische binnenstad met onder meer de Waterpoort. Daarnaast staat Sneek ook bekend om de Sneekweek, een evenement wat jaarlijks gehouden wordt. Sneek kent door een groot aantal bedrijfssectoren een brede economische basis. Sneek beschikt over twee treinstations en twee industriehavens. Het centrum van Sneek is goed bereikbaar via weg en waterwegen. Sneek heeft qua winkels genoeg te bieden. De stad is verkozen tot beste winkelstad boven de grote rivieren.

Er zijn naast Bagels & Beans ook nog andere franchiseformules waarvoor Sneek interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Sneek.

lunchroom branche informatie

Franchiseformule Bagels & Beans valt binnen de branche lunchroom. Tot de branche lunchroom behoren dagzaken waar onder andere belegde broodjes, koffie, thee en vruchtensappen verkrijgbaar zijn. In vergelijking met cafetaria’s wordt er bij een lunchroom weinig alcohol geschonken en is het een eet- en drinkgelegenheid met bediening. Bij sommige lunchrooms is het ook mogelijk om een bestelling af te halen of thuis te laten bezorgen. Enkele bekende formules in de branche zijn Anne&Max, Bagels & Beans, Bakker Bart en Délifrance.

Lunchrooms kenmerken zich door flexibiliteit en wendbaarheid. De branche profiteert optimaal van de toenemende buitenhuisconsumptie. Consumenten kiezen vaker voor meerdere eetmomenten op een dag en dan veelal onderweg. Lunchrooms spelen in op de toenemende behoefte aan gemak en de toenemende aandacht aan verse, gezonde en lekkere maaltijden en bieden ook vaak een afhaal- en bezorgservice.

De branche profiteert van branchevervaging in de horeca. De opkomst van bakkerijen met hun eigen broodjescorners maar ook de ‘to go’ shops met hun eigen lunchhoekje zijn hier debet aan. Het shop-in-shop principe neemt een vlucht en ook traditionele cafetaria’s maken de conversie naar lunchrooms. De populariteit van lunchconcepten geeft de branche een eigentijds karakter.

De leegstand in winkelcentra wordt steeds vaker ingevuld met horeca, met name dagzaken. Lunchrooms zijn sterk vertegenwoordigd in (stads)centra. Locatie in combinatie met het juiste concept is doorslaggevend in de mate van succes. Een lunchroom heeft gemiddeld een vloeroppervlak van 108 m² en 48 zitplaatsen binnen en 45 zitplaatsen buiten (indien er een terras aanwezig is). De gemiddelde besteding per gast is ruim 10 euro, 59% daarvan wordt uitgegeven aan food en 41% aan dranken.

Bron: Lunchroom.nl, Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen Bagels & Beans

Gegevens Sneek

Provincie
Friesland
Gemeente
Súdwest-Fryslân
Inwoners
33.700
Inkomen
€32.500
WOZ-waarde
€175.000