franchisekansen
34 resultaten in sneek
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Sneek? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Sneek. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Sneek getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Sneek behoort tot de regio Sneek. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Sneek getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Sneek

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Sneek. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Sneek

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Sneek. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Sneek

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Sneek

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Sneek

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Sneek

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Sneek. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Sneek

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Sneek

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Sneek

Family is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Sneek

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

Jamin in Sneek

Jamin is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Jamin is een food / zoetwaren formule met momenteel 92 vestigingen.

Meer info

Johnny's Burger Co. in Sneek

Johnny's Burger Co. is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Johnny's Burger Co. is een horeca / fast food formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info