mijn franchisekansen
65 resultaten in sneek
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Sneek? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Sneek. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Sneek getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Sneek behoort tot de regio Sneek. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Sneek getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Sneek

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Sneek. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Sneek

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Sneek. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Sneek

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Sneek

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Sneek

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Sneek

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Sneek

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Sneek

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Sneek. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Sneek

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Sneek

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Sneek. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Sneek

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Sneek. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Sneek

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Sneek. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info