Leonidas Voorschoten

Leonidas Voorschoten

Ondernemer worden bij Leonidas in Voorschoten

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Voorschoten.

Leonidas is in 1913 ontstaan en maakt al 100 jaar de wereldbefaamde bonbons. Meer dan 100 unieke verschillende exemplaren bonbons worden in Brussel gemaakt en door meer dan 1.400 winkels in de wereld verkocht. 

Over Voorschoten

In Voorschoten wonen naar schatting 25.249 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Voorschoten, in Zuid-Holland. Gemiddeld wordt er €42.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Voorschoten heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €485.469.409 over alle inwoners. De huizen in Voorschoten hebben een gemiddelde WOZ waarde van €283.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000 in 2014. 3% van de mensen hebben in Voorschoten een uitkering, oftewel 757 van alle inwoners.

Voorschoten is een dorp in de provincie Zuid-Holland, gelegen nabij Leiden. Voorschoten ligt tussen de spoorlijn en het Rijn-Schiekanaal. Het dorp is ontstaan op een oude strandwal. De meeste winkels in Voorschoten bevinden zich aan de Schoolstraat, het Planciusplantsoen, de Leidseweg, de Veurseweg of de Wijngaardenlaan.

Er zijn naast Leonidas ook nog andere franchiseformules waarvoor Voorschoten interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Voorschoten.

delicatessen branche informatie

Franchiseformule Leonidas valt binnen de branche delicatessen. Bij delicatessen gaat het om franchiseformules met winkels in lekkernijen, meestal gaat het om chocola/snoepgoed of olijfolie/azijn en noten. De ondernemer moet zelf ook een fijnproever zijn om zodoende zijn medewerkers en zijn klanten van goed advies te kunnen voorzien. Meestal gaat het om relatief kleine winkels met hoge omzet per vierkante meter.  Omdat de omloopsnelheid hoog moet zijn bevinden deze winkel zich meestal in een drukke winkelstraat.

Vestigingen Leonidas

Gegevens Voorschoten

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Voorschoten
Inwoners
25.249
Inkomen
€42.300
WOZ-waarde
€283.000