eismann Amersfoort-Harderwijk

eismann in regio Amersfoort-Harderwijk

Ondernemer worden bij eismann in regio Amersfoort-Harderwijk

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Amersfoort-Harderwijk.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Amersfoort-Harderwijk

Binnen de regio Amersfoort-Harderwijk zijn er 333.375 mensen woonachtig, waarvan 54.580 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 54580 333375% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Amersfoort-Harderwijk zijn verdeeld over 137.900 huishoudens, waarvan 54.030 huishoudens met kinderen en 83.855 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,5.

De regio bestaat uit diverse steden waaronder Amersfoort, Harderwijk en Nijkerk en is deels gelegen in de provincie Utrecht en deels in de provincie Gelderland. De grootste stad binnen de regio is Amersfoort. Amersfoort is een groeistad en vervult een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. De binnenstad bezit een middeleeuws karakter met grachten en biedt een groot aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen. De belangrijkste verkeersader binnen de regio is de A28.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Amersfoort-Harderwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Amersfoort-Harderwijk.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Amersfoort-Harderwijk

Postcode
3800 - 3899
Inwoners
333.375
Huishoudens
137.900