eismann Almere

eismann in regio Almere

Ondernemer worden bij eismann in regio Almere

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Almere.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Almere

Binnen de regio Almere zijn er 230.550 mensen woonachtig, waarvan 79.400 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 79400 230550% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Almere zijn verdeeld over 95.585 huishoudens, waarvan 42.025 huishoudens met kinderen en 53.630 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,3.

De hoofdplaats binnen deze regio is Almere, gelegen in de Flevopolder. Echter zijn Muiden en Weesp, gelegen ten oosten van Amsterdam, tevens onderdeel van deze regio. De regio wordt dus verdeeld door het IJ. Gezien de ligging van deze regio komt veel van de bedrijvigheid en commercie voort uit de zeevaart. Met name Muiden en Muiderpoort zijn toeristische trekpleisters voor de pleziervaart.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Almere interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Almere.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Almere

Postcode
1300 - 1399
Inwoners
230.550
Huishoudens
95.585