eismann Purmerend

eismann in regio Purmerend

Ondernemer worden bij eismann in regio Purmerend

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Purmerend.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Purmerend

Binnen de regio Purmerend zijn er 105.300 mensen woonachtig, waarvan 20.955 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 20955 105300% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Purmerend zijn verdeeld over 44.825 huishoudens, waarvan 17.760 huishoudens met kinderen en 27.090 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,4.

Grootste plaats binnen de regio is Purmerend. Veel van de omliggende plaatsen hebben een landelijk karakter met veel landbouw. Het is gelegen ten noorden van Amsterdam. Grootste verkeersader binnen de regio is de E22. Er zijn voornamelijk veel forensen die in de regio wonen, de meesten werkzaam in Amsterdam. In de regio zijn veel groene gebieden te vinden met veel waterwerken. Dit maakt voor veel mensen de regio een aantrekkelijke woonplaats.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Purmerend interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Purmerend.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Purmerend

Postcode
1440 - 1499
Inwoners
105.300
Huishoudens
44.825