eismann A’dam ZO – Amstelveen

eismann in regio A’dam ZO – Amstelveen

Ondernemer worden bij eismann in regio A’dam ZO – Amstelveen

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio A’dam ZO – Amstelveen.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio A’dam ZO – Amstelveen

Binnen de regio A’dam ZO – Amstelveen zijn er 277.680 mensen woonachtig, waarvan 109.165 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 109165 277680% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van A’dam ZO – Amstelveen zijn verdeeld over 130.680 huishoudens, waarvan 45.010 huishoudens met kinderen en 85.690 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,1.

Deze regio beslaat de buitengebieden van Amsterdam. Deze is dus ook verdeeld over drie kleinere regio’s. Diemen, Schiphol en de Bijlmer zijn onderdeel van deze regio’s. Dankzij de aanwezigheid van Schiphol biedt deze regio veel bedrijvigheid. Grote internationale multinationals zijn nabij Schiphol gevestigd. De ringweg A10, A4 en A5 zijn belangrijke verkeersaders binnen deze regio. De regio is dichtbevolkt met veel stedelijke gebieden.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor A’dam ZO – Amstelveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in A’dam ZO – Amstelveen.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens A’dam ZO – Amstelveen

Postcode
1100 - 1199
Inwoners
277.680
Huishoudens
130.680