eismann Amsterdam

eismann in regio Amsterdam

Ondernemer worden bij eismann in regio Amsterdam

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Amsterdam.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Amsterdam

Binnen de regio Amsterdam zijn er 697.855 mensen woonachtig, waarvan 332.145 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 332145 697855% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Amsterdam zijn verdeeld over 385.880 huishoudens, waarvan 91.410 huishoudens met kinderen en 294.460 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 1,8.

Deze regio beslaat het overgrote deel van Amsterdam; De volledige binnenstad, Amsterdam-Noord en het havengebied. De regio wordt verdeeld door het IJ. Amsterdam is de grootste stad van Nederland, met één van de hoogste concentraties van retailers in het centrum. De regio heeft ook de grootste concentratie van toeristen binnen Nederland, met ruim meer dan 5 miljoen toeristen per jaar.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Amsterdam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Amsterdam.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Amsterdam

Postcode
1000 - 1099
Inwoners
697.855
Huishoudens
385.880