eismann Arnhem-Velp

eismann in regio Arnhem-Velp

Ondernemer worden bij eismann in regio Arnhem-Velp

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Arnhem-Velp.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Arnhem-Velp

Binnen de regio Arnhem-Velp zijn er 217.260 mensen woonachtig, waarvan 53.185 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 53185 217260% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Arnhem-Velp zijn verdeeld over 105.265 huishoudens, waarvan 30.780 huishoudens met kinderen en 74.485 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,0.

De regio Arnhem-Velp is gelegen aan het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Nationaal Park Veluwezoom. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A12, A325 en de A50. Verder loopt de Nederrijn ook door deze regio. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Arnhem en Velp en beide hebben een uitgebreid winkelaanbod met verschillende winkelcentra.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Arnhem-Velp interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Arnhem-Velp.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Arnhem-Velp

Postcode
6800 - 6899
Inwoners
217.260
Huishoudens
105.265