eismann Zevenaar-Dieren

eismann in regio Zevenaar-Dieren

Ondernemer worden bij eismann in regio Zevenaar-Dieren

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Zevenaar-Dieren.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Zevenaar-Dieren

Binnen de regio Zevenaar-Dieren zijn er 163.505 mensen woonachtig, waarvan 21.440 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 21440 163505% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Zevenaar-Dieren zijn verdeeld over 69.190 huishoudens, waarvan 26.215 huishoudens met kinderen en 43.020 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,4.

Deze regio staat bekend om de mooie natuurgebieden. Door de ligging van deze regio biedt het de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten. De IJssel loopt dwars door deze regio heen. De regio ligt op de rand van de Veluwe. Belangrijke verkeersaders binnen deze regio zijn de A12 en de A348. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Zevenaar, Dieren en Doesburg. Zevenaar vervult een regiofunctie en ligt dicht tegen de Duitse grens aan.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Zevenaar-Dieren interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zevenaar-Dieren.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Zevenaar-Dieren

Postcode
6900 - 6999
Inwoners
163.505
Huishoudens
69.190