eismann Deventer-Nijverdal

eismann in regio Deventer-Nijverdal

Ondernemer worden bij eismann in regio Deventer-Nijverdal

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Deventer-Nijverdal.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Deventer-Nijverdal

Binnen de regio Deventer-Nijverdal zijn er 237.280 mensen woonachtig, waarvan 31.865 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 31865 237280% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Deventer-Nijverdal zijn verdeeld over 98.350 huishoudens, waarvan 37.155 huishoudens met kinderen en 61.200 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,5.

Een groot deel van deze regio is gelegen aan de IJssel. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Deventer en Nijverdal. Deventer is grootste plaats in de regio. De stad is van oudsher bekend van de uitgeverijen. Diverse grote uitgeverijen en drukkerijen zoals Wolters Kluwer en Roto Smeets hebben een vestiging in de handelsstad. Belangrijke verkeersader die door deze regio loopt is de A1. Verder bevindt zich ook nog een natuurgebied in deze regio: De Sallandse Heuvelrug.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Deventer-Nijverdal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Deventer-Nijverdal.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Deventer-Nijverdal

Postcode
7400 - 7499
Inwoners
237.280
Huishoudens
98.350