eismann Raalte-Epe

eismann in regio Raalte-Epe

Ondernemer worden bij eismann in regio Raalte-Epe

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Raalte-Epe.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Raalte-Epe

Binnen de regio Raalte-Epe zijn er 111.175 mensen woonachtig, waarvan 7.985 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 7985 111175% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Raalte-Epe zijn verdeeld over 44.625 huishoudens, waarvan 17.550 huishoudens met kinderen en 27.085 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,6.

Deze regio ligt aan het natuurgebied De Hoge Veluwe. Belangrijke plaatsen binnen deze regio zijn Raalte en Epe. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de N35 en de A50. Verder loopt ook de rivier de IJssel door deze regio. Raalte en Epe vervullen een centrumfunctie voor de omliggende kleine dorpjes.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Raalte-Epe interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Raalte-Epe.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Raalte-Epe

Postcode
8100 - 8199
Inwoners
111.175
Huishoudens
44.625