eismann Almelo-Vriezenveen

eismann in regio Almelo-Vriezenveen

Ondernemer worden bij eismann in regio Almelo-Vriezenveen

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Almelo-Vriezenveen.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Almelo-Vriezenveen

Binnen de regio Almelo-Vriezenveen zijn er 184.305 mensen woonachtig, waarvan 24.570 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 24570 184305% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Almelo-Vriezenveen zijn verdeeld over 73.605 huishoudens, waarvan 30.320 huishoudens met kinderen en 43.275 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,7.

Deze regio ligt nabij de Duitse grens. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Almelo en Vriezenveen. Dwars door de regio loopt de N36 en de N35 die aansluiten op de A1 en de A35. Almelo is de grootste plaats binnen deze regio. Almelo kent veel bedrijvigheid. Naast de vele bedrijventerreinen die de stad kent, maakt ook de haven een stabiele groei door. Almelo kent bedrijven in de logistiek, transport, distributie en industrie.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Almelo-Vriezenveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Almelo-Vriezenveen.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Almelo-Vriezenveen

Postcode
7600 - 7699
Inwoners
184.305
Huishoudens
73.605