eismann Winterswijk-Lichtenvoorde

eismann in regio Winterswijk-Lichtenvoorde

Ondernemer worden bij eismann in regio Winterswijk-Lichtenvoorde

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Winterswijk-Lichtenvoorde.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Winterswijk-Lichtenvoorde

Binnen de regio Winterswijk-Lichtenvoorde zijn er 103.760 mensen woonachtig, waarvan 10.485 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 10485 103760% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Winterswijk-Lichtenvoorde zijn verdeeld over 42.350 huishoudens, waarvan 16.035 huishoudens met kinderen en 26.320 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,6.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Winterswijk en Lichtenvoorde. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de N18 en de A18. De regio is van oudsher bekend vanwege de ijzerindustrie en de kleinschalig landbouw. Deze regio heeft vanwege haar diverse natuurgebieden een toeristisch karakter. Binnen de regio is veel plattelandstoerisme ontstaan.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Winterswijk-Lichtenvoorde interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Winterswijk-Lichtenvoorde.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Winterswijk-Lichtenvoorde

Postcode
7100 - 7199
Inwoners
103.760
Huishoudens
42.350