Seniorenkrant Bergen op Zoom

Seniorenkrant in regio Bergen op Zoom

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Bergen op Zoom

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Bergen op Zoom.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Bergen op Zoom

In de regio Bergen op Zoom wonen er zo’n 134.170 mensen. Hiervan zijn er 22.820 van buitenlandse komaf, oftewel 22820 134170%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Bergen op Zoom zijn de inwoners verdeeld over 57.155 huishoudens. Hiervan hebben 20.585 kinderen, en 36.550 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Bergen op Zoom is 2,4.

De grootste stad binnen de regio is Bergen op Zoom, waar een historisch centrum te vinden is met tal van winkels en restaurants rondom de Grote Markt. Vroeger was de stad met name bekend als handelsstad. Verder kent de regio tal van kleine dorpjes, waaronder Stavenisse, Woensdrecht en De Heen. In deze dorpen is een buurtcentrum te vinden voor met name de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A4, de A58 en de E312.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Bergen op Zoom interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bergen op Zoom.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Bergen op Zoom

Postcode
4600 - 4699
Inwoners
134.170
Huishoudens
57.155