Seniorenkrant Culemborg-Leerdam

Seniorenkrant in regio Culemborg-Leerdam

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Culemborg-Leerdam

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Culemborg-Leerdam.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Culemborg-Leerdam

In de regio Culemborg-Leerdam wonen er zo’n 121.400 mensen. Hiervan zijn er 16.955 van buitenlandse komaf, oftewel 16955 121400%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Culemborg-Leerdam zijn de inwoners verdeeld over 48.540 huishoudens. Hiervan hebben 20.270 kinderen, en 28.295 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Culemborg-Leerdam is 2,6.

De regio bestaat grotendeels uit diverse dorpen, waaronder Geldermalsen, Waardenburg en Oosterwijk en steden, waaronder Vianen en Culemborg. Binnen de regio is Culemborg de grootste stad. In het historisch centrum van Culemborg zijn grote retailketens aanwezig maar ook kleine specialistische winkels. In en rondom het centrum zijn diverse parkeergelegenheden te vinden. De meeste dorpen uit de regio bieden een buurtcentrum voor de dagelijkse boodschappen. De gehele regio is goed bereikbaar via de A2.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Culemborg-Leerdam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Culemborg-Leerdam.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Culemborg-Leerdam

Postcode
4100 - 4199
Inwoners
121.400
Huishoudens
48.540