eismann Delft-Naaldwijk

eismann in regio Delft-Naaldwijk

Ondernemer worden bij eismann in regio Delft-Naaldwijk

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Delft-Naaldwijk.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Delft-Naaldwijk

Binnen de regio Delft-Naaldwijk zijn er 294.440 mensen woonachtig, waarvan 55.195 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 55195 294440% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Delft-Naaldwijk zijn verdeeld over 129.535 huishoudens, waarvan 46.245 huishoudens met kinderen en 83.290 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,4.

Een groot deel van de regio is gelegen aan de Noordzee. De grootste stad binnen de regio is Delft. De van oudsher industriestad profileert zich tegenwoordig met de aanwezigheid van een technische universiteit en twee onderzoeksinstituten als kennisstad. De stad biedt een historische binnenstad met diverse winkelcentra en horecavoorzieningen. Delft wordt omringd door diverse dorpen waaronder Nootdorp en Den Hoorn. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A4 en de A20.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Delft-Naaldwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Delft-Naaldwijk.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Delft-Naaldwijk

Postcode
2600 - 2699
Inwoners
294.440
Huishoudens
129.535