eismann Zoetermeer-Waddinxveen

eismann in regio Zoetermeer-Waddinxveen

Ondernemer worden bij eismann in regio Zoetermeer-Waddinxveen

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Zoetermeer-Waddinxveen.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Zoetermeer-Waddinxveen

Binnen de regio Zoetermeer-Waddinxveen zijn er 176.250 mensen woonachtig, waarvan 41.165 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 41165 176250% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Zoetermeer-Waddinxveen zijn verdeeld over 74.865 huishoudens, waarvan 29.395 huishoudens met kinderen en 45.495 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,4.

Binnen de regio is Zoetermeer de grootste stad. In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag en groeide hierdoor uit tot een grote stad. Het Stadshart is het grootste winkelcentrum van de stad waar men diverse winkel- en horecavoorzieningen kan vinden. Een andere grote stad binnen de regio is Waddinxveen. In Waddinxveen is het winkelcentrum Gouweplein te vinden met een groot aanbod aan winkels en horeca. Verder bestaat de regio uit enkele dorpen waaronder Benthuizen en Moerkapelle. De regio is goed bereikbaar via de A12 en de N209.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Zoetermeer-Waddinxveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zoetermeer-Waddinxveen.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Zoetermeer-Waddinxveen

Postcode
2700 - 2799
Inwoners
176.250
Huishoudens
74.865