ViaViela Emmen

ViaViela in regio Emmen

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Emmen

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Emmen.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Emmen

In de regio Emmen wonen er zo’n 124.080 mensen. Hiervan zijn er 13.135 van buitenlandse komaf, oftewel 13135 124080%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Emmen zijn de inwoners verdeeld over 54.430 huishoudens. Hiervan hebben 18.860 kinderen, en 35.540 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Emmen is 2,4.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. De belangrijkste plaats binnen deze regio is Emmen. Emmen is de hoofdplaats van de regio en vervult een centrumfunctie. De stad wordt ook wel de open, groene stad genoemd. Emmen beschikt over de grootste industrieconcentratie in Noord-Nederland. Verder heeft Emmen een uitgebreid winkelaanbod en zijn er ook veel ondernemingen gevestigd in het centrum.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Emmen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Emmen.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Emmen

Postcode
7800 - 7899
Inwoners
124.080
Huishoudens
54.430