eismann Lelystad-Kampen

eismann in regio Lelystad-Kampen

Ondernemer worden bij eismann in regio Lelystad-Kampen

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Lelystad-Kampen.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Lelystad-Kampen

Binnen de regio Lelystad-Kampen zijn er 175.975 mensen woonachtig, waarvan 31.360 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 31360 175975% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Lelystad-Kampen zijn verdeeld over 72.665 huishoudens, waarvan 28.620 huishoudens met kinderen en 44.070 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,6.

Deze regio ligt in de polder. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Lelystad, Kampen en Dronten. Lelystad is de grootste plaats in deze regio. Lelystad is een van de jongste woonplaatsen van Nederland. De stad wil zich de laatste jaren meer profileren als een woonstad met vele voorzieningen dan een forensenplaats. Verder kent de stad vier grote bedrijventerreinen en vier grote winkelcentra. De stad beschikt ook over een vliegveld: Lelystad Airport. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A6 en A28. De regio is omringd door water.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Lelystad-Kampen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Lelystad-Kampen.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Lelystad-Kampen

Postcode
8200 - 8299
Inwoners
175.975
Huishoudens
72.665