eismann Zwolle-Nunspeet

eismann in regio Zwolle-Nunspeet

Ondernemer worden bij eismann in regio Zwolle-Nunspeet

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Zwolle-Nunspeet.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Zwolle-Nunspeet

Binnen de regio Zwolle-Nunspeet zijn er 216.650 mensen woonachtig, waarvan 24.050 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 24050 216650% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Zwolle-Nunspeet zijn verdeeld over 91.885 huishoudens, waarvan 33.325 huishoudens met kinderen en 58.545 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,5.

Deze regio ligt aan het natuurgebied de Hoge Veluwe. Belangrijke plaatsen binnen deze regio zijn Zwolle en Nunspeet. Zwolle is de grootste plaats in deze regio. De stad ligt aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht. De stad staat bekend als groenste omgeving van Nederland. Zwolle is een belangrijk knooppunt voor auto- en treinverkeer. Daarnaast beschikt Zwolle over een uitgebreid winkelaanbod. De belangrijkste verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A50 en de A28.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Zwolle-Nunspeet interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zwolle-Nunspeet.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Zwolle-Nunspeet

Postcode
8000 - 8099
Inwoners
216.650
Huishoudens
91.885