Seniorenkrant Roosendaal

Seniorenkrant in regio Roosendaal

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Roosendaal

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Roosendaal.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Roosendaal

In de regio Roosendaal wonen er zo’n 168.115 mensen. Hiervan zijn er 25.665 van buitenlandse komaf, oftewel 25665 168115%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Roosendaal zijn de inwoners verdeeld over 71.540 huishoudens. Hiervan hebben 26.440 kinderen, en 45.100 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Roosendaal is 2,4.

Binnen de regio zijn er diverse winkelvoorzieningen te vinden, waaronder het factory outlet center Rosada in Roosendaal. Roosendaal kan met diverse winkelcentra gekenmerkt worden als de grootste winkelstad binnen de regio en vervult een belangrijke internationale logistieke functie door zijn ligging aan de spoorlijn richting Brussel. Verder zijn in de regio diverse dichtbevolkte dorpskernen te vinden. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A17, de A58 en de A59.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Roosendaal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Roosendaal.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Roosendaal

Postcode
4700 - 4799
Inwoners
168.115
Huishoudens
71.540