eismann Roosendaal

eismann in regio Roosendaal

Ondernemer worden bij eismann in regio Roosendaal

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Roosendaal.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Roosendaal

Binnen de regio Roosendaal zijn er 168.115 mensen woonachtig, waarvan 25.665 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 25665 168115% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Roosendaal zijn verdeeld over 71.540 huishoudens, waarvan 26.440 huishoudens met kinderen en 45.100 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,4.

Binnen de regio zijn er diverse winkelvoorzieningen te vinden, waaronder het factory outlet center Rosada in Roosendaal. Roosendaal kan met diverse winkelcentra gekenmerkt worden als de grootste winkelstad binnen de regio en vervult een belangrijke internationale logistieke functie door zijn ligging aan de spoorlijn richting Brussel. Verder zijn in de regio diverse dichtbevolkte dorpskernen te vinden. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A17, de A58 en de A59.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Roosendaal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Roosendaal.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Roosendaal

Postcode
4700 - 4799
Inwoners
168.115
Huishoudens
71.540