eismann ‘s-Gravenhage

eismann in regio ‘s-Gravenhage

Ondernemer worden bij eismann in regio ‘s-Gravenhage

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio ‘s-Gravenhage.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio ‘s-Gravenhage

Binnen de regio ‘s-Gravenhage zijn er 449.530 mensen woonachtig, waarvan 224.960 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 224960 449530% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van ‘s-Gravenhage zijn verdeeld over 228.910 huishoudens, waarvan 64.630 huishoudens met kinderen en 164.275 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 1,9.

Deze regio bevat de op na grootste gemeente van Nederland; Den Haag. In de regio is het Nederlandse Parlement gevestigd. Daarnaast heeft de regio veel toerisme door de ligging aan de Noordzee. De plaats Scheveningen is hierdoor een toeristisch oord geworden met een boulevard vol horecagelegenheden en de bekende pier van Scheveningen.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor ‘s-Gravenhage interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in ‘s-Gravenhage.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens ‘s-Gravenhage

Postcode
2500 - 2599
Inwoners
449.530
Huishoudens
228.910