Seniorenkrant ‘s-Gravenhage

Seniorenkrant in regio ‘s-Gravenhage

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio ‘s-Gravenhage

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio ‘s-Gravenhage.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio ‘s-Gravenhage

In de regio ‘s-Gravenhage wonen er zo’n 449.530 mensen. Hiervan zijn er 224.960 van buitenlandse komaf, oftewel 224960 449530%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van ‘s-Gravenhage zijn de inwoners verdeeld over 228.910 huishoudens. Hiervan hebben 64.630 kinderen, en 164.275 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in ‘s-Gravenhage is 1,9.

Deze regio bevat de op na grootste gemeente van Nederland; Den Haag. In de regio is het Nederlandse Parlement gevestigd. Daarnaast heeft de regio veel toerisme door de ligging aan de Noordzee. De plaats Scheveningen is hierdoor een toeristisch oord geworden met een boulevard vol horecagelegenheden en de bekende pier van Scheveningen.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor ‘s-Gravenhage interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in ‘s-Gravenhage.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens ‘s-Gravenhage

Postcode
2500 - 2599
Inwoners
449.530
Huishoudens
228.910